REINVENTORS - når udvikling skal mærkes

Interne forløb

Hvis I drømmer om, at få meget meget mere energi og fælles fokus - er I kommet til det rette sted. 
Hvis I drømmer om, at kunne skabe udvikling og vækst i afdelingen eller hele virksomheden - så vil I ikke gå glip af dette. 
Hvis I drømmer om sammen at give omverdenen baghjul - så læs videre. 
 
REINVENTORS tilbyder et skræddersyet forløb for dig og din organisation eller team. 
 
Med udgangspunkt i adfærdsprofiler og med fokus på kommunikation, vil der blive bygget en forløb op, der giver jer en fælles kommunikationsplatform. I får et fælles sprog og kan nemmere og hurtigere kommunikere med hinanden internt, ligesom I kan bruge det eksternt overfor kunder og samarbejdspartnere.
 
Resultaterne kan ses direkte på bundlinjen uden yderligere investering.
 
Forløbet giver jer: 
  • Bedre og mere effektiv kommunikation - såvel internt, som eksternt
  • Mere energi og lyst til at udvikle og vækste forretningen
  • Mere effektive og dedikerede medarbejdere/kolleger
  • Fælles fokus og målsætning
  • Individuelle beslutninger for hver enkelt medarbejder
  • Høj grad af teamfølelse
  • Bedre indsigt og forståelse for hinanden
  • og meget meget mere
 
Hvad er dit behov?
 
Mit eneste krav til dig er, at du både vil bruge tid sammen med mig for at finde Jeres helt konkrete fokus og behov for at kunne tilrettelægge dette forløb rigtigt. Når vi i fællesskab har fundet det, og du selv er motiveret for at sikre dette forløb, så kan jeg garantere dig, at hvad du ønsker, skal du få! 
 
 
Nedenfor kan du læse, hvad en virksomhed har oplevet og det vel at mærke 4 måneder efter, at vi har afsluttet et forløb. Her kan du læse både hvad en af medarbejderne har oplevet, og selvfølgelig også hvad chefen mener:

 "TM Partner er et telemarketing selskab, hvor hverdagen går stærkt. Det kræver en virkelig stærk ledelsesgruppe med stærke samarbejdsevner optimalt at styre en drift, der består af unge mennesker, der mestendels er i deres første jobs, i et marked præget af benhård konkurrence.

Med Roberts hjælp blev en relativt uerfaren og ny-rekrutteret ledelsesgruppe sammentømret og udstyret med værktøjer til sikring af samarbejde, og forståelsen af hvilket bidrag den enkelte kan og skal give fællesskabet.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Robert igen og igen i fremtiden."

Bjarke Andersen, Adm. Direktør, TM Partner

 

"Når man tager på kursus hos Robert, så er man virkelig HOS ROBERT! Det er en helt anden verden man går ind i – en verden hvor det er tilladt at sige og gøre ALT.

En verden som er fri – og hvor man i stedet for sure miner har mulighed for at komme med konstruktiv kritik af den måde tingene sker på i dagligdagen, man kan sætte spørgsmålstegn ved alt, man kan tænke ”ud af boksen”, man kan se problemer, man kan se løsninger, man kan se hinanden for hvad man hver især står for.

Det er en verden fyldt med alvor, leg, sjov, nytænkning, gåder, snak og frihed – og vigtigst af alt en fælles verden hvor sammenhold gør at man kan tænke stort!

Robert er et stort menneske, både fysisk men altså også i hans personlighed. Han fylder meget på den rigtig gode måde - det er som om han favner os alle i et kærligt greb og bærer os ind i denne nye verden. Han sørger for at der bliver lukket op for gode som for dårlige ting, han får os alle til at få renset ud og starte på en frisk.

Robert er en glad dreng, og det smitter heldigvis rigtig meget. Han giver alt hvad han har i sig for at gøre dagen helt speciel. Der er ikke noget hokus pokus - han er sød, rar, betænksom, opmærksom, sej, klog, hyggelig, sjov - og fyldt med Rock’n Roll!

Men hvad skete der lige der? Vi ved det faktisk ikke, men vi gik til Robert som enkelte personer og kom ”hjem” som et hold/en familie med et større fællesskab, en dybere forståelse af hinanden, en accept og viden om at der er noget man er bedre til end andet, kampgejst og The Ketchup Song!

Det kan helt klart anbefales!"

Mona Britt Nykjær, Økonomiassistent, TM Partner

 

 

REINVENTORS | Holmevangen 18, 8270 Højbjerg  | info@reinventors.dk