REINVENTORS - når udvikling skal mærkes

ROBERT ROLFSTED

”IINGEN INVOLVERING = INTET ENGAGEMENT = INTET ANSVAR = INGEN RESULTATER”

  Citat: Robert Rolfsted, REINVENTORS

 

Robert Rolfsted har gennem 16 år arbejdet med personlig udvikling - dels som selvstændig og dels som leder.

Han studerede økonomi på Århus Universitet da han første gang sprang ud i erhvervslivet som selvstændig i 1994. På daværende tidspunkt arbejdede han med personlig udvikling gennem fysiske og outdoor aktiviteter for større grupper og virksomheder.

Senere arbejdede han gennem en årrække som leder indenfor fitnessbranchen hvor han skabte resultater ved at hjælpe medarbejderne til at udvikle sig personligt og fagligt, bl.a. gennem coaching og mentoring.

Han har desuden arbejdede han som konsulent - igen med personlig udvikling i grupper og virksomheder, men nu også som coach for sportsfolk - såvel hold som indvider.

I 2007 startede han igen som selvstændig og driver idag firmaet Reinventors, der har "Reinvention" som omdrejningspunkt.

ANBEFALINGER 

“I mit tidligere job som HR-manager fik jeg den sande fornøjelse at møde en mester indenfor sit fag, Og hvad er Roberts fag? Han kan i den grad rykke mennesker og organisationer.

Jeg har haft fornøjelsen af både at blive coachet af Robert og deltage på en workshop, hvor målet var at fremme kommunikation og samarbejde. Robert leverede i den grad, og jeg tøver derfor aldrig med at anbefale ham.

Jeg oplevede, at Robert med sin empati og skarphed kunne matche og rykke alle typer af profiler. Med hans coachende "no bullshit" stil skaber han dybe forandringer i menneskers bevidsthed og adfærd. Han skaber energi og nye forståelser, som rykker mennesker og organisationer på både kort og lang sigt.”

Vibeke Monrath

HR Manager, Rekrutteringschef og bestyrelsesmedlem , Poulsen Job & Research

 

“Det er sjældent at møde en mand som Robert Rolfsted, der bare er sin egen teori - walk the talk, det er ikke sværere end det!

Robert har en fantastisk evne til at gøre et kursus helt særligt og unikt fordi det indeholder så meget af ham selv og den helt fantastiske smittende energi han udstråler. En energi, der gør at alle er med hele vejen - det kræver personlighed og det har Robert.

Jeg vil helt sikkert bruge min læring fremover - fake it till you make it :-)”

Anita Lindahl

Forsker, Danisco

 

“Robert gør en forskel... Jeg har oplevet utallige coaches og trænere i personlig udvikling både i ind og udland. Robert er en af de mest unikke og professionelle jeg er stødt på. Han formår at skabe et rum hvor gruppedynamikken når astronomiske højder, og folk virkelig føler at de har rykket sig. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at gøre brug af Robert, når mennesker skal flyttes... Det virker!”

Peter Mangaard

Senior Consultant Nordics, SpenglerFox

 

“På en dejlig ligefrem og jysk måde er Robert Rolfsted som indpisker i stand til at påpege og implementere små enkle virkemidler, der betyder store positive fremskridt i vores måde at præsentere os selv og vores produkter på. Hans altid smittende humør får selv de værste vanetænkere til at træde ud af den sikre zone og optimere egen performance”.

Torben Jastram

Direktør og indehaver, pr solutions

(Forkortet version: læs hele anbefalingen m.fl. på www.reinventyourself.dk )

REINVENTORS | Holmevangen 18, 8270 Højbjerg  | info@reinventors.dk